Over Ons

Halloo Allemaal,

Wij zijn een groep Discolovers,

Wij houden van zingen dansen en genieten van het leven zoals het eigenlijk moet. Wij merken echter op dat er vele jongeren zijn die niet veel te weten over de geschiedenis van het disco leven. Ook onder ons waren er mensen die niet al te geweldig wisten over hoe disco precies is ontstaan en vanwaar de naam kwam. Armand bijvoorbeeld, die is een gekke muziek liefhebber. Hij houdt van House muziek. Echter wist hij niet dat House Muziek ook zijn inspiratie heeft weten te halen van de Dico muziek. Dat is toch al wat logisch, gezien disco in de disco is gestart. je dient de vader tenminste wat credit te geven voor het opwekken van het kind. Of niet?

Peter bijvoorbeeld wist niet hoe het komt dat muziek mensen zodanig aantrekt. Na ons onderzoek zijn er een aantal zaken bovenop gekomen. Het wordt te veel en te complex om alles in 1 keer uit te leggen. Wij kiezen er daarom voor om alles rustig aan te nemen en zoetjes aan de blogs aan te vullen.

Het ligt bij ons zeker niet in de bedoeling om mensen de wegwijs te maken. Ben je een dicolover, dan zou je wel wat kunnen leren uit de informatie die wij op deze website plaatsen. In indien er niet veel nuttige informatie op te vinden is, dan zijn er ook linkjes in de artikelen die naar andere websites verwijzen waar er zeker meer kan worden geleerd.

Het enige wat wij de lezers kunnen toewensen is veel lees en leerplezier.

Kijk uit naar de volgende berichten.